Klinikkens fysioterapeuter

Hvem er vi

Vi er et team på 4 fysioterapeuter, som byder dig velkommen.

Michael
Michael Hågensen
Indehaver af FysioØst siden maj 2013.

Uddannet fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i Ålborg i 2001.

“Jeg arbejdede på Bornholms hospital i 11 år, inden jeg valgte at blive klinikejer. På hospitalet varetog jeg genoptræningen af primært ortopædkirurgiske og neurologiske patienter. Jeg fik hermed en god erfaring i det tidlige rehabiliteringsforløb efter skader og operationer, og benytter mig nu af disse erfaringer på klinikken. Mine primære kompetencer ligger i idrætsfysioterapi, rygbehandling og neurologi.

Jeg videreuddanner mig løbende, og har bla. deltaget i kurser i:

 • McKenzie (Udredning og behandling af ryg-og nakkeproblematikker)
 • Idrætsfysioterapi
 • Dynamisk stabilitet (Træningskoncept til bla. ryg-og nakkebroblematikker)
 • Plus en masse spændende og inspirerende kurser og temadage, bla. “Explain your pain”, Akupunktur, Mobiliseringsteknikker m.m.”

Tonny
Tonny Steen
Arbejdet hos FysioØst siden januar 1987.

Uddannet fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i Odense i 1985.

“Jeg har i de mange år som klinik-fysioterapeut mødt rigtig mange spændende patientforløb, både med akutte og kroniske problematikker. Jeg har løbende udvidet min fysioterapeutiske værktøjkasse via mine erfaringer og samtaler med mine patienter, samt med kurser indenfor bla.:

 • Manuel teknikker
 • Mckenzie (Udredning og behandling af ryg-og nakkeproblematikker)
 • Move2Peak (Træningskoncept, skulder og knæ)
 • Activation v/Douglas Heel (Træningskoncept)”

Rikke
Rikke Holm Larsen
Arbejdet hos FysioØst siden april 2016.

Uddannet fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i København i 2001.

“Jeg har arbejdet som indlejer på en klinik i Nordsjælland i 14 år, hvor jeg dagligt har arbejdet med de – ofte meget forskellige – patientgrupper, man møder på en klinik: Ryg/nakke, arbejdsrelaterede skader, idrætsskader hos både elite og motionister, neurologiske skader, kroniske smertepatienter m.m.

Løbende har jeg opdateret og udvidet mine færdigheder, og har efteruddannet mig med bla.:

 • Credential eksamen i McKenzie, Cert. MDT (Ryg-og nakkebehandling/træning)
 • Eksamen i Idrætsfysioterapi (Del A)
 • Diagnostisk ultralydsscanning
 • Mulligan-konceptet (manuelle teknikker)
 • Cervicogen hovedpine og svimmelhed
 • “Motion på recept”
 • Akupunktur og klinisk smertehåndtering
 • Løbestilsanalyse”

Søren

Søren Clausen

Arbejdet hos Fysioøst siden marts 2018.

Uddannet fra Fysioterapeutskolen i Næstved.

Søren har erfaring fra klinik i Københavnsområdet samt arbejde på hospital.

Søren har en bred erfaring indenfor faget og har en træningsbaseret tilgang til sine klienter. Søren har løbende uddannet sig indenfor det manuelle område.