Klinik info

shutterstock_244733677Klinikken er beliggende Hørmarken 11, med gode parkeringsmuligheder. Klinikken er indrettet med store lukkede behandlingsrum og træningslokale. Klinikken har handicapvenlig indretning.

Konsultation og træning
For at få en tid skal du kontakte os ved at møde op eller ringe til klinikken, hvor en af fysioterapeuterne vil booke en tid til dig.

Til første konsultation skal du medbringe en evt. henvisning fra lægen (denne sendes ofte elektronisk fra din læge), operationsbeskrivelse og andre lægelige beskrivelser. Du bedes altid medbringe dit sygesikringsbevis og køre det igennem vores velkomstterminal.
Vi opfordrer til medbringe eget lagen til behandlingsbriksen.

Skal du til træning, beder vi dig om at have indesko på og ligeledes medbringe et svedehåndklæde.

Betaling
FysioØst har overenskomst med sygesikringen.

Fysioterapi er en del af det danske offentlige sundhedsvæsen. Der gives således tilskud til din behandling/genoptræning, hvis du har en henvisning fra lægen.

Hvis du har en henvisning fra lægen, yder “Sygeforsikringen danmark” tilskud til alle behandlinger og til træning.

Har du fra dit forsikringsselskab modtaget en skriftlig accept af, at de dækker behandlingsudgifterne i forbindelse med din skade, bedes du medbringe denne skrivelse, da vi således kan sende regningen direkte til forsikringsselskabet.

Vi tager imod Dankort.

Ved for sent afbud – efter kl. 9:00 på behandlingsdagen – må vi ifølge overenskomsten opkræve et gebyr på maksimalt 311,21 kroner.